Deze dienst is in ontwikkeling. Zie voor meer informatie ook mijn blog: Passie

Startpunt in de gesprekken is jouw vraag met betrekking tot het thema identiteit. 

Voorbeelden van thema’s rondom identiteit zijn: 

  • je bent opgegroeid in een (streng) geloofssysteem en zoekt je eigen weg

  • chronische ziekte en de invloed op je leven

  • je kunt je draai niet vinden met betrekking tot werk

  • seksuele voorkeur

  • je bent opgegroeid in een gezinssysteem dat niet goed voor jou was

 

Soms kun je door allerlei omstandigheden (een deel van) jezelf kwijt raken. Je hebt overlevingsstrategieen ontwikkeld om met een situatie om te kunnen gaan. Maar ergens onderweg ben je het gevoel dat jij jij bent verloren. Ik wil allereerst naar je luisteren, met je meevoelen en meedenken. En samen onderzoeken we wat ook alweer wel en niet bij jou hoort.

Het doel van de gesprekken is dat ik een stukje met jou mee wil lopen terwijl jij je verhaal kunt doen, vragen kunt stellen als: ‘Wie ben ik? Wie wil ik zijn? Kan ik dat zijn, durf ik dat te zijn?’ Ik ga de antwoorden niet oplepelen. Ik geloof niet dat dat werkt. Omdat het antwoord heel persoonlijk is. Uitgangspunt is dat het bij JOU past, dat het jouw antwoorden zijn. En ik geloof dat je dat kunt herkennen door bijvoorbeeld een gevoel van vreugde, energie die door je heen stroomt of een gevoel van ruimte. Ik luister, stel vragen, geef observaties en gedachten, denk mee en voel mee vanuit de psychologische kennis die ik heb, maar vooral vanuit mijn eigen opgedane ervaring rondom dit thema.

Jij bent en blijft altijd zelf verantwoordelijk voor jouw proces. Dat betekent dat jij ook alle beslissingen neemt. Ik hoor ook graag als je je ergens niet prettig over voelt, vragen of twijfels hebt of iets anders zou willen in mijn aanpak.

 

Van mij mag je verwachten dat ik naar je luister en jou centraal zet. En dat ik aanspreekbaar ben op de manier waarop ik reageer en met je omga. Alles is bespreekbaar.  

 

Er is altijd eerst een kennismakingsgesprek om te onderzoeken of we een klik ervaren. Want niet elke manier van werken past bij elke persoon. En ik vind het belangrijk dat je iemand vind waar jij je fijn bij voelt. 

Wil je een gesprek aanvragen of eerst nog meer informatie, neem dan gerust contact met me op. 

 

 

© 2023 by Natural Remedies. Proudly created with Wix.com